Skeyndor logo

Termékek

Itt vagy: Főoldal > Termékek > Power Retinol

ÚJ! Power Retinol termékcsalád

A POWER RETINOL létrejötte a retinoidok, illetve a retinoidokéhoz hasonló működésű anyagok mélyreható kutatásának eredménye.

Arra hivatott, hogy megfiatalítsa a természetes folyamatok révén vagy a napfény miatt megöregedett bőrt.
A SKEYNDOR egy olyan új formulával lép a piacra, amely három aktív hatóanyag szinergiájára, együttes hatására épül. A hatóanyagok egyedülálló kombinációja professzionális egységet alkotva képes elérni egészen meglepő eredményeket.
Körültekintő mérlegelés után esett a választás erre a három aktív hatóanyagra, különleges fiatalító hatásuk, illetve kivételes képességük miatt, mellyel egymás aktivitását erősítve működnek, egészen meglepő anti-aging hatást kifejtve, mellékhatások nélkül.
Egy különleges, kiemelkedő „retinoid” aktivitású készítményről van szó, amely tartalmaz egyrészt egy retinoidot (retinolt), emellett két “retinoid jellegű” anyagot, a Bakuchiolt és a HS szójakivonatot, amely szintén támogatja a retinol javító és fiatalító aktivitását – az egyik stabilizálja a kifejtett hatást, a másik pedig csökkenti a mellékhatásokat:
  • A tiszta retinol kiváló fiatalító hatású összetevő, amely javító-regeneráló hatásával képes helyreállítani a fiatal bőr szerkezetét és tulajdonságait.
  • A BAKUCHIOL-molekula a retinolhoz hasonlóan képes hatni a genetikai stimulációt tekintve, emellett kiváló retinol-stabilizáló anyag, amely lehetővé teszi, hogy a retinol-alapú termékek hosszabb időn át fejtsék ki hatásukat.
  • A HS szójakivonat, válogatott vízben oldódó (hydrosoluble) összetevőivel (HS) gyakorlati szinten képes a retinoidokhoz hasonló fiatalító hatást kifejteni, azzal az előnnyel kiegészítve, hogy egyúttal csökkenti a retinoid hatások manifesztációjának látható tüneteit, és ezáltal csökkenteni a retinoidokkal öszefüggésbe hozott mellékhatásokat.
A Power Retinol kizárólag „PE (polietilén) - AL (alumínium)” többrétegű légmentes csomagolásban kapható, mely garantálja a termék hosszan tartó minőségét, a kereskedelmi forgalom szakaszában, illetve az otthoni használat idején is.

Intenzív javító krém, emulzió INTENZÍV JAVÍTÓ „SERUM-IN-CREAM”