Skeyndor logo

Termékek

Itt vagy: Főoldal > Termékek > Global Lift

Global Lift termékcsalád

A [ProGEN-in] egy exkluzív, a SKEYNDOR® által kifejlesztett innovatív technológia, ami felveszi a harcot a bőr öregedési mutatói ellen.
Az átfogó bőrfiatalító stratégiát úgy dolgoztuk ki, hogy teljes arcmegújító hatást fejtsen ki, azaz visszaállítsa az állkapocs környéki arckontúrt is, és érett bőr esetén csökkentse az áll alatti zsírszövetek vastagságát.
Célunk volt, hogy csökkentsük a bőr progerin szintjét, azt az indexet, ami a sejtek idő előtti elöregedését mutatja.

A [PROGEN-IN] TECHNOLÓGIA HÁROM, SPECIÁLIS HATÁSÚ AKTÍV ÖSSZETEVŐT FOGLAL MAGÁBAN:
  • Elafinból származó, biomimetikus peptidek, mellyel cégünk 2012-ben elnyerte a leginnovatívabb hatóanyag kifejlesztésének díját Barcelonában (Innovation Zone Best Ingredient Award 2012 In-cosmetics®, Barcelona 2012). Ez egy olyan enzim, ami csökkenti a bőr progerin szintjét és a kollagén szerkezetet roncsoló elasztáz enzim mennyiségét, így veszi fel a harcot az érett bőr megereszkedése ellen.
  • Vidrafű (Menyanthes trifoliata) kivonata, egy hatékony, újgenerációs antioxidáns, mely segít megőrizni a sejtek C-vitamin tartalmát, egy olyan esszenciális együttható, ami javítja a bőr kollagén szerkezetének mennyiségét és minőségét.
  • α-glükán és feketebors (Piper nigrum) poliszacharidjai. Ezek a molekulák a bőr mélyebb rétegeiben, a retikuláris rostok (reticular dermis) szintjén fejtik ki támasztó hatásukat, azáltal, hogy erősítik a rostok térhálós szerkezetét, így javítják a bőr mechanikai tulajdonságait elsősorban az érett, UV sugarak által károsított bőr esetében.


Lifting hatású kontúrjavító krém arca és nyakra Feszesítő hatású szemránckrém Global Lift Elixír